Slide 6
Slide 8
Slide 2
Slide 4
Slide 6
Slide 8
Slide 2
Slide 4

Sleutels

De moderne sleutels van tegenwoordig zitten vol elektronica en zijn daardoor heel gevoelig geworden. U heeft het vast wel eens mee gemaakt dat een sleutel valt. Dit kan al vaak de genaden slag zijn voor zo'n sleutel.

Wat ook vaker voorkomt is dat de behuizing stuk gaat van een sleutel. Vaak wordt dan te lang op deze kapotte behuizing gedrukt met gevolg dat de elektronica kapot gaat wat onder de behuizing zit.

Vroeger was u als klant dan op de merk dealer aangewezen. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer nodig en kunt u daar ook voor bij ons terecht. Wij kunnen deze sleutels / sleutelkaarten leveren met originele kwaliteit. Ook hebben wij geїnvesteerd in de juiste diagnose apparatuur om dit nu op onze eigen locatie te kunnen progammeren.

Ook hebben wij de mogelijkheid om uw sleutel te repareren inclusief een nieuwe behuizing. Hierdoor kan de aankoop vaak van een nieuwe sleutel bespaard worden.
Één reparatie is vaak goedkoper dan de aanschaf van een hele nieuwe sleutel.

Deze sleutel /sleutelkaarten ondersteunen wij sowieso:

  • Citroen
  • Ford
  • Opel
  • Peugeot
  • Renault
  • Volkswagen

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die er zijn voor uw sleutel.

Startonderbreking Renault Scenic

In een auto zit een startonderbreker. Deze is ingebouwd zodat de auto niet makkelijk gestolen kan worden. Bij de oude types van Renault zijn dit gevoelige systemen.

Vaak bij wisselende koude temperaturen wil de auto opeens niet meer starten. Dan is er software matig een instelling veranderd. Dit kan terug gezet worden met onze originele apparatuur.

Onze ervaring wijst uit dat dit probleem steeds terug keert bij wisselende koude temperaturen. Daarom kunnen wij dit probleem voorgoed voor u oplossen.

Wilt u dit opgelost hebben informeer naar de mogelijkheden.