Slide 6
Slide 8
Slide 2
Slide 4
Slide 6
Slide 8
Slide 2
Slide 4

De Werkplaats

Auto Moonen verzorgt APK's voor benzine- en dieselmotoren, kleine en grote beurten, en voert reparaties uit aan banden, uitlaten, remmen, accu's, ruitenwissers en ruiten.
Onze werkplaats
Ook plaatsen we trekhaken,
schokdempers, en diagnosticeren
onder meer boordcomputers,
ABS, airbags en airco's.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw auto te laten uitlijnen. Wij beschikken daarvoor over de modernste apparatuur.

 


Onze werkplaats wordt geleid door de gecertificeerde eerste monteurs en APK-keurmeesters Math en Danny Moonen. Jamey Mijling is onze eerste monteur en ook APK-keurmeester. Samen zorgen wij als team ervoor dat uw auto goed onderhouden wordt.

Werkplaats overzichtSamen combineren ze ouderwets vakmanschap met actuele kennis van zaken door regelmatige bijscholing.

Voor optimaal resultaat werken we met de beste apparatuur. Zo gebruiken we vier bruggen, een rollenbank, uitlijn apparatuur en zowel merkgebonden als universele software om uw auto uit te lezen (EOBD).

Dat geeft u de zekerheid van veilig en comfortabel autorijden.

Wij beschikken over één leen auto. Deze wordt ingezet op moment dat u auto onverwachts een probleem krijgt die niet direct te verhelpen is. Ook kunt u de leenauto reseveren bij het regulier onderhoud. Hier vragen wij dan een kleine vergoeding voor. Maar wij beschikken ook over een GRATIS leen fiets. Deze kunt u altijd reseveren bij een reparatie.

Onze service wagenGratis Leen fiets