Airco service

Fris en comfortabel op weg dankzij aircoservice

Bij warm weer geniet u van een koele auto dankzij uw airco. Maar ook in de winter is uw airco onmisbaar om beslagen ruiten te voorkomen of verhelpen. Om fris en comfortabel te kunnen blijven rijden is regelmatig airco onderhoud belangrijk. Natuurlijk wilt u dat uw airco goed blijft koelen en wilt u muffe geurtjes voorkomen. Daarom raden wij aan om één keer per jaar de airco te laten reinigen en eens in de drie jaar de airco opnieuw te laten vullen.

U bent van harte welkom voor een gratis aircocheck, zodat u weet wat de huidige staat van uw airco is en welk onderhoud eventueel wenselijk is voor het beste resultaat.

Kwalitatief airco onderhoud

Als specialist in goede aircoservice staan wij voor een hoge kwaliteit van zowel het onderhoud als de gebruikte middelen. Omdat wij UV-vloeistof toevoegen bij het vullen van uw airco, kan dit in de toekomst grote problemen en dure reparaties voorkomen. Dankzij UV-vloeistof is een lekkage namelijk vele malen sneller op te sporen.

Laat uw airco checken bij Vakgarage Auto Moonen voor een optimaal werkende airco.

Plan zelf uw onderhoud of reparatie

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken

Bij Vakgarage Auto Moonen in Sittard onderscheiden we ons door gedegen vakmanschap, een uitstekende werkplaats, goede service en persoonlijke aandacht voor iedere klant.