Onderhoud & APK

Regelmatig onderhoud voor optimaal rijplezier

Om uw auto altijd optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Wij kijken uw auto zorgvuldig na tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt. Eventuele reparaties voeren wij pas uit na afstemming met u en nadat u een heldere kostenindicatie van ons heeft ontvangen.

Onderhoud bij Vakgarage Auto Moonen

Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar de olie van uw auto te laten verversen, ook wanneer u weinig kilometers rijdt aangezien de smeercapaciteit juist dan vermindert. Tijdens elke onderhoudsbeurt bekijken wij standaard de staat van de accu, meten wij de remvloeistof en wordt ook uw airco gecontroleerd. Wanneer uw distributieriem wegens slijtage kapot gaat, heeft u een groot probleem. Daarom houden wij bij elke onderhoudsbeurt het vervangingsinterval van uw distributieriem nauwlettend in de gaten.

Ook voegen wij elke onderhoudsbeurt een brandstofreiniging toe van het merk Rapid. Deze preventieve toevoeging is noodzakelijk vanwege huidige technieken en strenge milieueisen. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen.

Op basis van een onderhoudsbeurt bij Vakgarage Auto Moonen ontvangt u altijd een onderhoudsadvies op maat, zodat u weet wat er op korte en eventueel lange termijn noodzakelijk is om plezierig te kunnen blijven rijden.

Betrouwbare APK-keuring

Ook voor uw APK-keuring kunt u bij Vakgarage Auto Moonen terecht voor zowel een benzine- of een dieselauto. Wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt bij ons laat uitvoeren, dan is uw APK gratis!

Vraag een offerte aan of plan uw APK direct via ons online afsprakenformulier en kies voor een betrouwbare keuring.

Plan zelf uw onderhoud of reparatie

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken

Bij Vakgarage Auto Moonen in Sittard onderscheiden we ons door gedegen vakmanschap, een uitstekende werkplaats, goede service en persoonlijke aandacht voor iedere klant.