Banden & uitlijn service

Zomer-, winter-, vierseizoenenbanden

Om veilig te kunnen rijden zijn uw banden van groot belang. Heeft u zomer- en winterbanden of kiest u liever voor vierseizoenenbanden? Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over de beste banden voor uw auto en rijgedrag. Binnen een dag zijn uw nieuwe banden leverbaar, zodat u weer snel op weg kunt.

Bandenopslag

Geeft u de voorkeur aan zomer- en winterbanden, maar wilt u de banden niet in uw huis of garage opslaan en heeft u geen zin om zelf met uw banden te sjouwen? Dan kunt u gebruik maken van ons bandenhotel. Wij slaan gedurende het zomerseizoen uw winterbanden op. Zodra de winter aanbreekt, leggen wij de winterbanden weer op uw auto zodat u veilig op weg kunt met winters weer. En wanneer het tijd is om te wisselen, nemen wij daarover contact met u op. In ons bandenhotel zijn uw banden verzekerd tegen brand en diefstal waardoor u in die ongewenste situaties vergelijkbare banden ontvangt.

U kunt uw bandenwisselafspraken bij ons plannen via ons online afsprakenformulier om uw banden tijdig te laten wisselen, zodat u nooit voor ongewenste (weers)verrassingen komt te staan.

Perfecte uitlijning voor maximaal rijplezier

Voor de uitlijning van uw banden hoeft u niet naar een bandenspecialist. Wanneer uw banden verkeerd afslijten of wanneer de auto naar één kant trekt, lijnt Vakgarage Auto Moonen uw auto uit. Een goed uitgelijnde auto zorgt voor rijcomfort en voor gelijkmatig afgesleten banden, zodat uw banden zo lang mogelijk meegaan.

Plan zelf uw onderhoud of reparatie

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken

Bij Vakgarage Auto Moonen in Sittard onderscheiden we ons door gedegen vakmanschap, een uitstekende werkplaats, goede service en persoonlijke aandacht voor iedere klant.